AFGELAST of UITGESTELD

BELANGRIJK NIEUWS: Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werd het fundraising-galarecital van Gent-Zuid in de Opera van 18 maart geannuleerd! De club zal nog voor verdere communicatie hierover zorgen.

De fundraising van Gent-Noord op 19 maart in de Parnassus wordt eveneens geannuleerd en waarschijnlijk verplaatst naar mei.

Ook de DTA (ex-Spring Convention) van 21 maart in Koksijde wordt verplaatst naar een latere datum.

Ook komen er geen Floraliën dit jaar in Gent. De organisatie heeft beslist om het vijfjaarlijkse event met een jaar uit te stellen, tot april of mei 2021, door de coronacrisis. Normaal gezien werd al op 6 april gestart met de voorbereidingen van deze editie maar dat bleek technisch onhaalbaar en te onzeker in deze crisistijden.

Laatste nieuws: De Rotary International Convention van 4 tot 6 juni in Honolulu is eveneens afgelast!

Op de agenda kunnen jullie zien welke clubvergaderingen en activiteiten nu reeds afgelast zijn.